SynGuard toegangscontrole

Essec en Syntegro slaan de handen in elkaar

Heeft u een groot of klein project en wenst u toegangscontrole te integreren in uw telefooncentrale, alarm- of brandcentrale of uw oproepsysteem? Essec, partner van Syntegro, volgt uw volledige project op van A tot Z en bespreekt samen met u welke oplossingen het best bij uw onderneming passen.

Controleer wie, waar en wanneer toegang heeft

SynGuard biedt u een volledige oplossing voor toegangscontrole, parkingbeheer, Card Management en bezoekersregistratie:

- Bepaal waar en wanneer medewerkers, bezoekers en interims toegang krijgen;

- Beveilig parkings en afgelegen terreinen;

- Configureer en visualiseer uw beveiliging;

- Houd uw beveiligingssystem flexibel voor de toekomst.

Beheer en integreer

SynGuard werd ontwikkeld met gebruiksgemak en flexibiliteit in het achterhoofd. Hierdoor is het, ondanks de uitgebreide mogelijkheden, erg eenvoudig om het systeem te beheren.
 
Zowel de hardware als software zijn namelijk volledig instelbaar vanuit de beheerapplicatie en kunnen perfect aangesproken worden via uw webbrowser naar keuze. Verder kunt u met duidelijke schema’s en eventueel zelfs een plattegrond of beelden van uw onderneming via de Event Monitor visueel uw toegangspunten controleren en ook beheren.

SynGuard, gebaseerd op open standaarden, biedt u de vrijheid uw systeem te personaliseren of uw bestaande installatie, met een maximaal behoud van de bestaande infrastructuur, te vernieuwen. De modulaire opbouw van het systeem voorziet tevens een probleemloze wijziging van capaciteit en/of functionaliteiten!
U kunt dus op eender welk moment beslissen om extra modules zoals eHR self service, tijd- en bezoekersregistratie of CCTV-oplossingen te implementeren of om uw gebruikersprofiel te wijzigen.

Dankzij het doordachte ontwerp van het SynGuard beheerssysteem is het perfect mogelijk om zowel oplossingen op maat te bieden aan een kleine KMO als aan een multinational. Dit kan zowel via een formule van aankoop als via een all-in huurformule waarbij u iedere maand een vast bedrag betaalt en dit zolang als u zelf wenst.

Contacteer ons vandaag nog voor uw advies op maat.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV