Persoonlijke beveiliging

Radiocommunicatie: continu in verbinding met elkaar

Volledige bereikbaarheid binnen uw organisatie is belangrijk, zeker indien er zich noodsituaties voordoen waarbij een snelle interventie vereist is. Zelfs wanneer u zich helemaal aan de andere kant van het terrein of het gebouw bevindt, moet u pijlsnel op de hoogte kunnen gebracht worden.
Met de radiocommunicatie-systemen van Essec is die snelle bereikbaarheid op elke locatie gegarandeerd, en kunt u ogenblikkelijk in contact komen met de oproeper.


Essec verkoopt en verhuurt van enkelvoudige sets, tot complete digitale repeatersystemen en dit zowel in simplex als duplex. Uw event is onze zorg.

Een greep uit onze referenties: Pukkelpop, KRC-Genk, Essers, DHL, Toyota,...

Klik hier voor meer informatie.

Personenbeveiliging, omdat in geval van nood seconden tellen

Veiligheid van de werknemers komt in iedere organisatie altijd en overal op de eerste plaats. Dat geldt zeker voor werknemers die op plaatsen actief zijn waar ze meer dan gemiddeld aan gevaar worden blootgesteld. We denken bijvoorbeeld aan alleenwerkers, werknemers van chemische bedrijven, cipiers of bewakingsagenten, personeel van psychiatrische instellingen, enzovoort. Speciaal voor hen biedt Essec een uitgebreid personenbeveiligingssysteem aan.

De mogelijkheden zijn eindeloos: trigger het alarm met een simpele druk op de knop, een automatische kantel-en bewegingsdetectie of een tear off-detectie. Met speciale meeluisterfuncties en locatiedetectie weet u binnen seconden welke actie u dient te ondernemen.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV