Hoe kunt u het meest flexibele verpleegoproepsysteem bouwen?

iCall is uw antwoord

iCall TiCall is het eerste verpleegoproepsysteem ter wereld dat gebaseerd is op de open IP-standaard. De gedistribueerde architectuur zorgt voor de grootste flexibiliteit zonder enige beperking. Alle verbindingsmogelijkheden die gelden voor een datanetwerk, gelden ook voor iCall: alle intelligentie bevindt zich gedistribueerd in de IPunits, indien gewenst op kamerniveau. 

De flexibele topologie maakt iCall inzetbaar in nieuwbouw en renovatie, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van bestaande kabelinfrastructuur. Alle types oproepeenheden kunnen gecombineerd worden binnen één systeem: bedraad of draadloos, bewaakt of standaard. Elk bestaand oproepsysteem kan uitgebreid worden met iCall, bovendien worden alle alarmsystemen, brandcentrales en communicatiemiddelen gebundeld tot één geheel.

Alle intelligente oproepeenheden zijn bewaakt, afzonderlijk programmeerbaar en voldoen aan de VDE834-1 en 834-2 normering.

Enkel open standaarden

iCall brengt interactiviteit tot op de kamer: de iCall IP-Touch kamerunit met aanraakscherm maakt het gebruik voor verzorger en bewoner zeer vanzelfsprekend.

IndigoCare overzichtsschemaNa het aanmelden kan het verplegend personeel de geplande taken uit het zorgdossier aanvinken en meetresultaten ingeven. Ook voor de bewoner zijn er tal van functionaliteiten. Bovendien kunt u dankzij onze open standaarden uw oproepsysteem personaliseren op maat van uw noden.

De spraakcommunicatie verloopt over het gestandaardiseerde SIP-protocol, waardoor elke oproep-unit kan geregistreerd worden als binnenlijn op een SIP-server. Zo kan de verzorging vanaf eender welk telefoontoestel handenvrij met de bewoner spreken om zo snel mogelijk de reden van de kameroproep te kennen. Voor de mobiele bewoners worden draadloze oproepmedaillons of –armbandjes voorzien, indien gewenst met locatiedetectie, ook inzetbaar bij dwaalgedrag.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Met 4 draden komen we overal


ICall maakt gebruik van IP-kamerunits welke worden verbonden met de dichtstbijzijnde dataswitch, met enorme kabelbesparingen tot gevolg. Bovendien kan eender welke topologie gebruikt worden voor de intelligente LocalBus oproepeenheden: 4 draden van eender welk type volstaan.

Hierdoor kan iCall in een nieuwbouw hetzelfde kabeltraject volgen als andere technische toepassingen, en kan in meer dan 97% van de gevallen de bestaande bekabeling herbruikt worden bij renovatie. Waar nodig, worden intelligente oproepeenheden draadloos uitgevoerd.

Meer info over draadloze oproepeenheden.

Om iCall naadloos in uw interieur op te nemen is er een compleet gamma van decoratieve kaders en naambordjes met kamerlamp voorzien. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV