Hoe wordt uw verzorgend personeel verwittigd?

In een omgeving waarin letterlijk elke seconde van levensbelang is, is het essentieel dat je kan vertrouwen op een high-performance nursecall systeem.

Individueel of in groep

NEC M155Onze iCall-units communiceren met de Netrix Message server via IP en kunnen dus moeiteloos biepers, vaste telefoontoestellen, Dect- en Wifihandsets en zelfs gsm’s verwittigen. Hierbij is het mogelijk elke unit aan te wijzen als onderdeel van een afdeling om zo een locatie- en tijdgebaseerde afhandeling van oproepen toe te laten.

De verpleegpost biedt een overzicht van alle oproepen binnen de afdeling en het personeel kan deze routeringen handmatig aanpassen afhankelijk van de geplande werkshiften of de hulpbehoevendheid van specifieke patiënten.
 
Tijdens shiften met een kleine personeelsbezetting kunnen er bijvoorbeeld meer afdelingen tegelijkertijd worden opgevolgd. Ook brand- en beveiligingssystemen kunnen worden geïntegreerd.

Duidelijk zichtbaar

Het is te alle tijde belangrijk het overzicht te bewaren over de verschillende oproepen, daarvoor kan gebruik gemaakt worden van verschillende media.

De PC-verpleegpost geeft alle lopende verpleegoproepen en hun status weer, met alle vermelde oproeprouteringen. Via de intercom op de SIP Touch kamermodules of via de telefoon kan er eveneens rechtstreeks contact gemaakt worden met de patiënt of resident vanaf de verpleegpost. Voor meer gebruiksgemak kan de gebruiker een grondplan aanmaken waarop iedere kamerstatus zichtbaar is.

iCall 290 MS-PC

iCall Master-Station PC. Real-time, full-colour, touch-screen met VoIP (SIP) communicatie, incl. live plattegrond en software om dit grondplan te maken 15.6" touch screen, 4 USB-connectoren, geïntegreerde microfoon en luidsprekers, 1 LAN-connector en USB-hoorn. 1 gangdisplay (NWCBES0200) kan worden gekoppeld.

iCall 290 SIP-Touch

Full IP verpleegpostdisplay (Linux) met interactief, resistief verlichte display. Met Full-duplex VoIP (SIP) communicatie. Communiceert rechtstreeks met de Netrix via Ethernet. Bevat geïntegreerde FTP-server. Individueel en vanop afstand programmeerbaar via browser. Mogelijkheid om bepaalde afdelingen en periodes te selecteren.
Zoemer aan/uit mogelijk.

iCall gangdisplay

Enkelvoudige gangdisplay van 1 x 16 LED's van elk 6 cm groot (Rood). Direct gekoppeld aan en datastroom via de iCall 290 IP-OD (NWAAES1050). Kabel en DB-connector zijn inclusief. Verschillende montagemogelijkheden, tegen muur en plafond.
Interface (NWCXES0100) NIET inclusief
 

De gedistribueerde archtictuur van iCall betekent dat deze verpleegpostmodules en gangdisplays eender waar geplaatst kunnen worden om alle oproepen te visualiseren.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV